SuperUsers billede

Microsoft 365

Få nye kompetencer til at styrke produktivitet og samarbejde med Microsoft 365 tjenester, herunder Microsoft Entra ID, Endpoint Manager m.fl. 

Microsoft 365 forløb

Microsoft 365 Kurser

 • MS-900 Microsoft 365 Fundamentals (1 dag)
  • Dette er et grundlæggende kursus i Microsoft 365 økosystemet. Du lærer om cloud-koncepter, Microsoft 365 services, compliance og sikkerhed i Microsoft 365.
 • MD-102 Microsoft 365 Endpoint Administrator (5 dage)
  • Kurset klæder dig på til at påtage dig rollen som Microsoft 365 Endpoint Administrator. Du lærer om endpoint deployment strategier bl.a. ved brug af Intune, så du kan være ansvarlig for udrulning, konfiguration, sikring, styring og monitorering af enheder og apps.
 • MS-102 Microsoft 365 Administrator (5 dage)
  • Dette kursus klæder dig på til rollen som Microsoft 365 Administrator. Du lærer om M365 tenant management, identity synchronization, security og compliance.
 • MS-700 Managing Microsoft Teams (4 dage)
  • Kurset giver dig viden, værktøjer og hands-on erfaring til at administrere et Microsoft 365 Teams miljø i din organisation. Du lærer om implementering af governance, security og compliance i Teams, samt udrulning, administration og fejlsøgning.
 • SC-900 Security, Compliance, and Identity Fundamentals (1 dag)
  • Lær at beskrive koncepter og værktøjer indenfor security, compliance og identity. Få det brede overblik indenfor sikkerhed i Microsoft 365 og Azure.
 • SC-200 Microsoft Security Operations Analyst (4 dage)
  • Få erfaring med at mitigere trusler ved hjælp af sikkerhedsværktøjer og -services i Azure og Microsoft 365, særligt Microsoft Sentinel og Microsoft Defender.
 • SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect (4 dage)
  • Kurset klæder dig på til rollen som Cybersecurity Architect, så du kan påtage dig opgaver og ansvar inden for cybersikkerhed arkitektur og strategier i et Microsoft-miljø.
 • SC-300 Microsoft Identity and Access Administrator (4 dage)
  • Dygtiggør dig selv indenfor implementering af identity management løsninger, access management for apps og identity governance strategies.
 • SC-400 Administering Information Protection and Compliance in Microsoft 365 (4 dage)
  • Lær at planlægge og implementere information protection, data loss prevention og information governance.
 • MS-030 Administering Office 365 (5 dage)
  • Til dig der tager del i evaluering, planlægning, udrulning eller administration af Office 365 services. Få erfaring med opsætning og administration af Office 365 løsninger, herunder synkronisering af eksisterende brugere, planlægning, konfiguration og administration af core services, samt rapportering af key metrics.

Microsoft 365 certificeringspakker

Listepris 30.100 DKK
Din pris 26.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 53.400 DKK
Din pris 39.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 27.400 DKK
Din pris 24.800 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om Microsoft 365

Microsoft 365 er fundamentet for et digitalt arbejdsmiljø med værktøjer og tjenester, der forbedrer produktivitet og samarbejde i organisationen.

Microsoft Entra ID (tidl. Azure AD)

En cloud-baseret løsning til identitets- og adgangsstyring, der giver mulighed for at administrere brugere, grupper og adgangsrettigheder på tværs af forskellige Microsoft 365 online services. Entra ID tilbyder også avancerede sikkerhedsfunktioner som flerfaktor-autentificering og single sign-on.

Microsoft Endpoint Manager

En cloudbaseret løsning til mobilenhedsstyring (MDM) og mobilsikkerhed, der giver mulighed for at administrere og sikre mobile enheder som smartphones og tablets. Endpoint Manager giver også mulighed for at implementere politikker for enhedssikkerhed og håndtering af data ved tab eller hackerangreb.

Microsoft Defender for Endpoint

En avanceret trusselsbeskyttelsestjeneste, der hjælper med at beskytte dine enheder mod malware, phishing og andre cybertrusler. Den identificerer og reagerer på avancerede trusler ved hjælp af kunstig intelligens og machine learning.

Microsoft Information Protection

En løsning til klassificering, etikettering og beskyttelse af følsomme data. Den giver mulighed for at anvende automatiske klassificeringspolitikker, anvende services til sikring af dokumenter og e-mails, og spore og overvåge adgangen til følsomme oplysninger.

Azure Advanced Threat Protection (ATP)

En trusselsbeskyttelsestjeneste, der overvåger og detekterer mistænkelig aktivitet på tværs af brugerkonti og enheder. ATP bruger avanceret analyse og machine learning til at identificere trusler som angreb, phishing og hackere.

Microsoft Cloud App Security

En løsning til cloud-baseret sikkerhed og kontrol, der giver mulighed for at opdage og beskytte mod trusler i cloud-tjenester og applikationer. Den giver også mulighed for at implementere politikker for dataadgang og overvåge brugernes aktivitet.