SuperUsers billede

Python

Vil du skrive Python i samme tempo som ChatGPT? Vi lærer dig centrale koncepter og practices, og hvordan du effektivt bruger Python moduler.

Python forløb

Python Kurser

 • SU-199 Introduktion til Programmering (2 dage)
  • Kurset er for dig, der ikke tidligere har programmeret i et C-lignende sprog. Du lærer begreber og teknikker, så du kan forstå, skrive og ændre programmer.
 • SU-202 Objektorienteret Grundkursus for C++/C#/Obj-C/Java/Python (2 dage)
  • På kurset lærer du de fundamentale principper i den objektorienterede tænkemåde – specielt med henblik på analyse og design af klasser og objekter.
 • SU-225 Python Programmering Grundkursus (3 dage)
  • Lær Python og få viden og grundlæggende færdigheder til at kunne udvikle programmer, moduler/packages samt anvende standardbibliotekerne i Python.
 • SU-226 Python Programmering Videregående (3 dage)
  • Dette kursus går i dybden, og du præsenteres for avancerede emner i Python og får videregående gennemgang af klasser og features i Python, der muliggør pytonisk kode. Du får værdifuld viden, så du kan bruge Python til udvikling i større og mere komplekse projekter.
 • SU-227 Python og Machine Learning (3 dage)
  • På dette kursus får du viden, hands-on erfaring og overblik over mulighederne for machine learning og statistik løsninger i Python.
 • SU-228 Python, Pandas og NumPy (2 dage)
  • Du får viden og færdigheder til at anvende Pandas, NumPy og matplotlib til data science i Python. Pandas, Numpy og matplotlib er Python softwarebiblioteker med værktøjer til datamanipulation, analyse og visualisering.
 • DP-100 Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure (4 dage)
  • Lær hvordan du bruger Azure-tjenester til at udvikle, træne og implementere machine learning løsninger. På kurset benytter vi Azure Machine Learning service, som du vil få solid erfaring med.

Python certificeringspakker

Listepris 47.400 DKK
Din pris 34.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 31.200 DKK
Din pris 25.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 31.200 DKK
Din pris 25.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 26.400 DKK
Din pris 23.800 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om Python

Python er det mest populære programmeringssprog ifølge TIOBE-indekset. Det blev skabt af hollænderen Guido van Rossum og blev udgivet i 1991. Sproget er kendt for sin enkelhed og læsbarhed, hvilket gør det til et ideelt valg for både begyndere og erfarne udviklere. Python er kendt for sit store økosystem af tredjepartsbiblioteker og moduler som gør Python programmører yderst effektive, da de sjældent skal skrive noget fra bunden.

Python er overalt!

I Excel har VBA i årtier været scriptsproget til finurlige løsninger i et Excel-ark for mange organisationer. Nu er den æra truet af Python, som er blevet lanceret i en beta version ved navn "Python in Excel".

Så nu kan vi skrive Python kode i en celle i Excel. Det bliver med garanti en kæmpe succes!

Requests og Beautiful Soup

Requests og Beautiful Soup er to populære Python pakker. Requests giver nem og intuitiv adgang til at kode scripts som anvender et webapi. Beautiful Soup kan anvendes til at afkode HTML.

Pandas

Python er det førende sprog indenfor data science via modulerne pandas og SciPy, fordi SQL ikke længere er tilstrækkeligt, som det eneste værktøj til at håndtere struktureret data.

En pandas DataFrame giver rig mulighed for at jonglere med data og foretage komplekse analyser, fordi vi har hele Python programmeringssproget og et væld af pakker lige ved hånden.

PySpark

Databricks og Synapse Analytics/Fabric giver mulighed for dataanalyse af Big Data via PySpark som er et Python API i et distribueret miljø designet af Apache.

Ustruktureret data kan effektivt indlæses, gemmes og transformeres i en PySpark DataFrame. Videre analyse kan dernæst foregå med komplekse algoritmer eller via SQL.