SuperUsers billede

Power Platform

Skal Power Platformens produkter hjælpe dig og din organisation til automatisering af processer med apps og flows samt give indsigt i jeres data?

Power Platform forløb

Power Platform Kurser

 • PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals (1 dag)
  • På kurset lærer du at oprette en simpel PowerApp og forbinde med data fra Microsoft Dataverse. Derudover får du en introduktion til Power BI Dashboard og automatisering.
 • PL-200 Power Platform Functional Consultant (5 dage)
  • På kurset lærer du at bygge, implementere og konfigurere løsninger med de fire kerneprodukter i Microsoft Power Platform: Power Apps, Power Automate, Power BI, and Power Virtual Agents. Desuden får du indblik i Microsoft Dataverse, AI Builder, connectors, and portals.
 • PL-400 Microsoft Power Platform Developer (5 dage)
  • Kurset giver dig viden og praktisk erfaring med udvikling af komplette løsninger i Power Platform, særligt dykker vi ned i Power Apps og Power Automate.
 • PL-500 Microsoft Power Automate RPA Developer (4 dage)
  • Lær at udvikle RPA (robotic process automation) løsninger i Microsoft Power Automate som automatiserer tidskrævende og manuelle opgaver/processer.
 • PL-600 Power Platform Solution Architect (4 dage)
  • På dette avancerede kursus lærer du at påtage dig rollen som Power Platform løsningsarkitekt, hvor du designer, implementerer og deployer komplette løsninger i Power Platform.
 • SU-775 Power Platform Workshop (3 dage)
  • Kom på en praktisk orienteret workshop, der gør dig i stand til at bygge og vedligeholde mindre Power Platform-løsninger med Canvas Apps, Power Automate og Power BI.
 • SU-777 Power BI Grundkursus (3 dage)
  • Kurset er til dig, som vil godt fra start med at lave rapporter i Power BI. Du bliver klædt på til at forstå vigtige principper samt at anvende de centrale byggesten i Power BI til effektiv dataanalyse og -visualisering. Du introduceres også til udgivelse og deling af rapporter og dashboards i Power BI service.
 • PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst (3 dage)
  • Kurset er til dig, som kender grundbegreberne i Power BI og vil løfte dine kompetencer inden for modellering, visualisering og dataanalyse til et højere niveau. På kurset lærer du også, hvordan du håndterer adgangsstyring i Power BI Service.
 • PL-100 Microsoft Power Platform App Maker (4 dage)
  • Kurset lærer dig at udvikle intelligente low-code applikationer, der kan optimere manuelle forretningsprocesser til digitale og automatiserede processer.

Power Platform certificeringspakker

Listepris 30.500 DKK
Din pris 25.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 20.600 DKK
Din pris 19.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 50.700 DKK
Din pris 48.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 30.100 DKK
Din pris 27.500 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 29.600 DKK
Din pris 31.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 27.400 DKK
Din pris 27.500 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om Power Platform

Platformen er en portefølje af produkter, som skaber værdi for organisationen gennem digitalisering, automatisering og indblik i data, så beslutninger kan tages på det bedste grundlag.

Power Apps

Power Apps i sig selv er en lille portefølje af produkter, hvor man kan nå langt uden de store mængder kode.

Porteføljen består blandt andet af: Canvas Apps, som kan interagere med et væld af data og systemer. Canvas Apps er Low-Code. Model-driven Apps er næsten kodefri, men er designet til at benytte data i Dataverse, som blandt andet Dynamics 365 er bygget ovenpå.

Dataverse

Dataverse er en dataplatform, som er designet til at håndtere data for virksomhedens forretningsapplikationer.

En række interfaces mod Dataverse, en sikkerhedsmodel og en række standard virksomhedsbegreber er prædefinerede, men justerbare. Model-driven Apps samt Power Pages er primært baseret på data fra Dataverse.

Power Pages

Power Pages er en platform, hvor websites kan bygges. Platformen er primært designet til webinterface mod Dataverse.

Power Virtual Agent

Ordet chatbot giver en god idé om, hvad Power Virtual Agent er. Den kan identificere emner og håndtere kommunikationflowet i disse. Den kan indlejres mange steder, som eksempelvis: Facebook, Teams, Power Apps og websites.

Power Automate

Power Automate kan håndtere at en række aktiviteter startes, når en hændelse sker i et system. Flowet i aktiviteterne kan være med forgrenet logik og med godkendelsesprocesser.

Power Automate Desktop kan køre på den lokale computer og kan dermed trække informationer fra et program og lægge disse informationer ind i andre systemer.

Power BI

Power BI er et værktøj der kan hjælpe med at få indsigt i de ofte enorme datamængder i virksomheden. Hermed kan der skabes overblik og beslutninger kan være kvalificerede.

Visualiseringer på en rapportside er interaktive, hvorfor et valg i en visualisering påvirker de øvrige visualiseringer. Dette giver mulighed for dynamisk 'hvad nu hvis' visualisering.