SuperUsers billede

Microsoft Security

Vil du være klar på de nyeste værktøjer og metoder til at beskytte din organisation og styrke cybersikkerheden i jeres Microsoft infrastruktur.

Microsoft Security forløb

Microsoft Security Kurser

 • AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals (2 dage)
  • Få den fundamentale viden og begrebsforståelse, der er nødvendig for alle, som ønsker en forståelse af Microsoft Azure - uanset om man er administrator, udvikler, systemarkitekt, databaseadministratorer, projektleder eller noget helt sjette.
 • SC-900 Security, Compliance, and Identity Fundamentals (1 dag)
  • Lær at beskrive koncepter og værktøjer indenfor security, compliance og identity. Få det brede overblik indenfor sikkerhed i Microsoft 365 og Azure.
 • AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies (4 dage)
  • Få en dybdegående forståelse af, hvordan du skaber rammerne for beskyttelse og sikring af din organisations Azure-løsning. Du får en indføring i centrale sikkerhedsværktøjer og teknologier, som du efterfølgende kan implementere i dine egne systemer.
 • SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect (4 dage)
  • Kurset klæder dig på til rollen som Cybersecurity Architect, så du kan påtage dig opgaver og ansvar inden for cybersikkerhed arkitektur og strategier i et Microsoft-miljø.
 • SC-200 Microsoft Security Operations Analyst (4 dage)
  • Få erfaring med at mitigere trusler ved hjælp af sikkerhedsværktøjer og -services i Azure og Microsoft 365, særligt Microsoft Sentinel og Microsoft Defender.
 • SC-300 Microsoft Identity and Access Administrator (4 dage)
  • Dygtiggør dig selv indenfor implementering af identity management løsninger, access management for apps og identity governance strategies.
 • SC-400 Administering Information Protection and Compliance in Microsoft 365 (4 dage)
  • Lær at planlægge og implementere information protection, data loss prevention og information governance.

Microsoft Security certificeringspakker

Listepris 30.800 DKK
Din pris 25.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 48.000 DKK
Din pris 43.200 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 27.400 DKK
Din pris 25.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 27.400 DKK
Din pris 25.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 27.400 DKK
Din pris 24.800 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om Microsoft Security

Med Microsoft Security platformen kan du beskytte din organisation mod cybertrusler. Gør dine data og enheder er sikre, uanset hvor der arbejdes fra.

Microsoft Defender Antivirus

En indbygget antivirusløsning, der beskytter mod skadelig software som vira, spyware og ransomware. Den bruger realtidsbeskyttelse og cloud-drevne opdateringer for at sikre, at dine enheder er beskyttet mod de seneste trusler.

Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP)

En avanceret trusselsbeskyttelsestjeneste, der bruger kunstig intelligens og machine learning til at identificere, overvåge og beskytte mod trusler som zero-day-angreb og målrettede angreb. Den giver også mulighed for at foretage dybdegående undersøgelser og mitigering samt genopbygge infrastrukturen efter et angreb.

Microsoft Cloud App Security

En løsning til cloudbaseret sikkerhed og kontrol, der giver mulighed for at opdage og beskytte mod trusler i cloudtjenester og applikationer. Den giver også mulighed for at implementere politikker for dataadgang og overvåge brugernes aktivitet.

Azure Sentinel

En cloud-baseret SIEM (Security Information and Event Management) og SOAR (Security Orchestration, Automation, and Response) løsning. Azure Sentinel indsamler, analyserer og reagerer på sikkerhedsrelaterede hændelser på tværs af dine organisationens infrastruktur og applikationer.

Microsoft Identity Manager (MIM)

En løsning til identitetsadministration og adgangsstyring, der hjælper med at sikre, at de rigtige personer har adgang til de rigtige ressourcer. MIM giver mulighed for at administrere brugere, grupper og adgangsrettigheder på tværs af forskellige systemer og applikationer.

Microsoft Threat Protection

En integreret sikkerhedstjeneste, der kombinerer flere sikkerhedsfunktioner fra Microsoft 365 og Azure. Den giver mulighed for at opdage, undersøge og reagere på trusler på tværs af identiteter, enheder, applikationer og data.