SuperUsers billede

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot er en revolutionerende AI-assistent i bl.a. Microsoft 365, der optimerer arbejdsprocesser. Vi har kurser både for slutbrugere og administratorer.

Microsoft Copilot forløb

Microsoft Copilot Kurser

  • MS-4006 Copilot for Microsoft 365 for Administrators (1 dag)
    • Lær om administration og implementering af Copilot for Microsoft 365 i organisationen.
  • SU-605 Copilot til Microsoft 365 slutbrugere (1 dag)
    • Vær med i front på AI-værktøjerne i Microsoft 365 Apps, f.eks. Word, PowerPoint, Excel, Outlook... Vi arbejder med de højproduktive Microsoft Copilot 365-funktioner, som sparer tid og tilføjer ekstra funktionalitet til hverdagens arbejdsgange.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om Microsoft Copilot

Copilot kan assistere med forskellige opgaver som dataanalyse, automatisering af gentagne opgaver, generering af indhold, og tilbyde intelligente forslag baseret på brugerens arbejde. Dette gør det til et kraftfuldt værktøj i Microsoft 365 suite, som hjælper brugere med at spare tid og forbedre kvaliteten af deres arbejde.

Copilot til GitHub og Bing Chat

GitHub Copilot har været et produkt siden 2021, som kan hjælpe programmører med forslag og code completions.

Bing Chat Enterprise blev introduceret i 2023, og giver et Chat-interface tilsvarende til det man kender fra ChatGPT. Denne er senere blevet omdøbt, så den nu blot hedder Copilot.

Copilot til M365 og Windows

Microsoft Copilot til Microsoft 365 giver mulighed for at blive mere produktiv i Microsoft 365 Apps, f.eks. Word, Excel, Outlook, Teams. Her er den store fordel, at Copilot tilgår organisations data i Microsoft 365 via Microsoft Graph. Det betyder, man virkelig skal have styr på, hvilke data den tilgår og for hvilke brugere.

Windows Copilot giver mulighed for at udføre almindelige opgaver og ændre indstillinger i Windows. Dog minder det meget om Copilot chat på nuværende tidspunkt, men nye funktionaliteter kommer til løbende.