SuperUsers billede

Windows

Bliv ekspert i verdens mest udbredte operativsystem til desktops og få erfaring med Windows 11, en del af Microsoft 365.

Windows forløb

Windows Kurser

  • MS-900 Microsoft 365 Fundamentals (1 dag)
    • Dette er et grundlæggende kursus i Microsoft 365 økosystemet. Du lærer om cloud-koncepter, Microsoft 365 services, compliance og sikkerhed i Microsoft 365.
  • MD-102 Microsoft 365 Endpoint Administrator (5 dage)
    • Kurset klæder dig på til at påtage dig rollen som Microsoft 365 Endpoint Administrator. Du lærer om endpoint deployment strategier bl.a. ved brug af Intune, så du kan være ansvarlig for udrulning, konfiguration, sikring, styring og monitorering af enheder og apps.
  • MS-982 Supporting and Troubleshooting Windows 11 (4 dage)
    • Lær at supportere og fejlfinde Windows 11 klienter og andre enheder i et Windows Server Active Directory domain environment. Herunder at forstå centrale Windows 11 features, hvordan de implementeres i Active Directory samt, hvordan man fejlsøger dem.

Windows certificeringspakker

Listepris 30.100 DKK
Din pris 26.800 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om Windows

Nyeste version af Windows er Windows 11, som bragte spændende features og forbedringer med sig, bl.a. inden for kunstig intelligens og sikkerhed.

Nyheder og ændringer med

Sikkerheden er blevet højnet markant, hvilket gør at der ikke er samme behov for selv at installere antivirusprogrammer.

Dine data er sikret og krypteret fra start både lokalt og i cloud, og de kan hentes ned hvis ens maskine går i stykker.

Windows understøtter nu både Windows desktop apps, UWP apps og Android apps igennem Microsoft Store.

Der er bedre funktionaliteter til at bruge samme maskine både til arbejde og privat, uden at mixe konti og data uhensigtsmæssigt.

Windows 11

Opdateringer til Windows er generelt mindre og ruller på ca. 40 % hurtigere end tidligere, hvilket sparer administratorer en del tid. Der er direkte adgang til Windows Terminal kommandomiljøet med indbygget support for skift mellem Command-line PowerShell og Azure PowerShell. Også her sparer man tid i forhold til opdatering.

Der er mange flere ting der gør ens arbejde hurtigere og mere fleksibelt, f.eks. multitasking, flere indstillingsmuligheder i settings og integrerede Artificiel Intelligence værktøjer med Copilot. Derudover er Edge browseren fyldt med gode funktionaliteter og er dermed et reelt alternativ til Chrome browseren.