SuperUsers billede

AWS

Få færdigheder i at designe, implementere og administrere skalerbare og sikre cloud-løsninger med kurser i Amazon Web Services (AWS).

AWS forløb

AWS Kurser

  • AW-900 AWS Cloud Practitioner Essentials (2 dage)
    • Få det forkromede overblik over Amazon Web Services og få en basisforståelse for cloud concepts, diverse AWS services, sikkerhed, arkitektur samt prissætning i AWS.
  • AW-910 Cloud Operations on AWS (3 dage)
    • Kurset giver overblik over monitorering og rapportering i AWS. Herefter går vi i dybden med deployment og provisioning, availability, storage/data management, security, compliance og networking.

AWS certificeringspakker

Listepris 31.500 DKK
Din pris 26.800 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om AWS

Amazon udbyder Amazon Web Services (AWS), som er verdens største cloud computing platform. SuperUsers udbyder i dag kurser indenfor Amazon Web Services afholdt af vores instruktører, der er mange års erfaring med cloud. Nedenfor kan du læse om et par populære services og koncepter i AWS.

Elastic Compute Cloud (EC2)

En skalerbar og fleksibel virtuel maskine i skyen, der giver dig mulighed for at køre applikationer og services uden at skulle investere i fysisk hardware.

Simple Storage Service (S3)

En holdbar og skalérbar cloud-lagringstjeneste, der giver dig mulighed for at gemme og hente store mængder data fra hvor som helst i verden.

Lambda

En serverløs compute service, der udfører kode i respons til begivenheder uden behov for at administrere infrastrukturen.

Relational Database Service (RDS)

En fuldt administreret relationel database service, der gør det nemt at oprette, køre og skalere relationelle databaser i skyen.

Simple Queue Service (SQS)

En fuldt administreret meddelelses-tjeneste til at sende, lagre og modtage meddelelser mellem uafhængige softwarekomponenter.

Elastic Beanstalk

En platform-as-a-service (PaaS) tjeneste, der gør det nemt at udvikle, implementere og administrere webapplikationer ved at håndtere infrastrukturen for dig.

CloudFront

En global content delivery network (CDN), der leverer indhold hurtigt og sikkert til brugere over hele verden ved at placere det tæt på dem.