SuperUsers billede

EC-Council

Få dyb ekspertise inden for cybersikkerhed og etisk hacking samt værdifulde færdigheder til at bekæmpe cyberkriminalitet.

EC-Council forløb

EC-Council Kurser

 • SU-400 IT Sikkerhed - Det store overblik (1 dag)
  • Kunne du godt tænke dig at få et overblik over IT-sikkerhed, og hvilke huller hackere typisk benytter sig af? Så er dette kursus for dig! Kurset er tiltænkt både projektledere eller udviklere.
 • SU-410 Certified SOC Analyst (CSA) (3 dage)
  • Dette kursus er designet til at bringe mennesker, proces og teknologi sammen og give et omfattende sæt af færdigheder til at arbejde i et moderne Security Operation Center med bedre hændelsesdetektion og -responsfunktioner.
 • SU-413 Certified Network Defender (5 dage)
  • Få masser af viden og hands-on erfaring inden for netværkssikkerhed på CND! Du kommer f.eks. i dybden med beskyttelse, registrering, respons og forudsigelse inden for netværkssikkerhed.
 • SU-415 Certified Ethical Hacker (CEH v12) (5 dage)
  • På kurset lærer du at tænke som en hacker og får ekspertise inden for offensive testmetoder af IT-infrastruktur. Du lærer om teorien bag de mest almindelige sikkerhedstrusler og lærer samtidig at bruge værktøjer, som kan finde svagheder og huller i en IT-infrastruktur.
 • SU-405 Security Awareness del 1 - Strategy and planning (3 dage)
  • På dette Security Awareness kursus stiller vi skarpt på strategisk arbejde og planlægning af kampagner og programmer, der skal højne IT-sikkerhed i en organisation.
 • SU-406 Security Awareness del 2 - Technical implementation (2 dage)
  • På dette Security Awareness kursus stiller vi skarpt på teknisk implementation af værktøjer og systemer ifm. Security Awareness kampagner og programmer i en organisation.
 • SU-417 Certified Penetration Tester (5 dage)
  • Kurset giver mulighed for at tilegne dig IT-sikkerhedskundskaber på et helt nyt og højere niveau. Du lærer at udføre penetration test i et enterprise netværksmiljø for at finde og mitigere trusler og sikkerhedshuller. Det hele foregår gennem intensive hands-on øvelser på vores labs.
 • SU-418 Business Continuity Management (BCM) (4 dage)
  • Kurset er for dig, der skal implementere, videreføre eller evaluere løsninger inden for Disaster Recovery, Business Continuity Management og organisatorisk robusthed i forhold til ISO 22301:2019 standarden.

EC-Council certificeringspakker

Listepris 34.000 DKK
Din pris 28.000 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 32.000 DKK
Din pris 26.000 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 36.000 DKK
Din pris 30.000 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 22.400 DKK
Din pris 18.800 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 29.500 DKK
Din pris 29.000 DKK
(Eksl. moms)
Listepris 30.600 DKK
Din pris 25.800 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om EC-Council

SuperUsers er et EC-Council Accredited Training Center (ATC). EC-Council udvikler på verdensplan yderst anerkendte kurser samt eksamener og udbyder services inden for IT-sikkerhed. IT-sikkerhed er et område, som enhver organisation skal forholde sig til. Med det antallet af cyberangreb kraftigt stigende, er det centralt at sikre og løbende teste sin IT-infrastruktur.

Ethical hacking

En praksis, hvor en person bruger hacking-teknikker til at identificere sikkerhedshuller i et system for at forbedre dets sikkerhedsniveau.

Penetration testing

En sikkerhedsevalueringsteknik, hvor en autoriseret person forsøger at identificere og udnytte sårbarheder i et computersystem for at evaluere dets sikkerhed.

Incident response

Processen med at håndtere og reagere på sikkerhedshændelser for at minimere skade og gendanne normal drift.

Digital forensics

En undersøgelsesmetode, der bruges til at indsamle, analysere og præsentere digitale beviser i forbindelse med en sikkerhedshændelse eller en kriminel handling.

Secure coding

Praksis med at udvikle software ved hjælp af sikkerhedsbestemmelser og bedste praksis for at minimere sårbarheder og beskytte mod angreb.

Cyber Threat Intelligence

Processen med at indsamle, analysere og dele information om aktuelle og potentielle cybertrusler for at styrke beslutningstagning og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.