SuperUsers billede

Webudvikling

Aldrig har web-teknologier haft større fokus end nu. Vi har stor erfaring i webudvikling med kurser inden for React, Angular og TypeScript/JavaScript.

Webudvikling forløb

Webudvikling Kurser

 • SU-070 TypeScript/JavaScript Programmering (3 dage)
  • På kurset lærer du at programmere i TypeScript og JavaScript – fortolkede script-sprog anvendt i HTML til at inkludere programkode. TypeScript er JavaScripts efterfølger.
 • SU-072 Angular Grundkursus (3 dage)
  • Angular er Googles teknologi til at udvikle moderne Web Apps. Angular er baseret på TypeScript, og man kan referere til komponenter internt på en side, frem for hele tiden at hente hele nye sider.
 • SU-077 React.js Web Applications (2 dage)
  • Dette er introduktionskursus i React. På kurset vil du lære at bygge sofistikerede webapplikationer med React og dets tilhørende økosystem. Kurset er hands-on præget med tid til øvelser.
 • MS-480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (5 dage)
  • Kurset giver dig viden og færdigheder til at kunne implementere web apps baseret på HTML5, CSS3 og JavaScript.
 • MS-486 Developing ASP.NET Core MVC Web Applications (5 dage)
  • Kurset giver dig den nødvendige viden og færdigheder til at kunne designe og programmere ASP.NET MVC Web Applikationer. Kurset omfatter både teori og øvelser.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om webudvikling

Aldrig har web-teknologier haft større fokus end nu. HTML5, CSS3 og JavaScript kan afvikles overalt, på tværs af operativsystem og skærmtype. Vi har stor erfaring i Webudvikling og deler gerne ud af vores viden.

Angular

Angular eller AngularJS er et javascript-framework, som bliver vedligeholdt af Google. Angular gør det let at lave Single-page applications (SPA).

I de senere år har HTML, CSS og TypeScript/JavaScript flyttet webløsninger fra kun at være indhold til at indeholde dynamisk funktionalitet. Angular er den markedsførende teknologi til at udvikle datadrevne Web Apps.

Angular er komponent-baseret og håndterer data-binding, navigation og serverkommunikation. Angular bruger TypeScript, således har web nu fået et seriøst type-stærkt objektorienteret programmeringssprog, som kan anvendes i skalerbare løsninger. Det er en smuk synergi mellem Google’s Angular og Microsofts TypeScript.

Angular anvendes til at udvikle dynamiske komponent-drevne Web Apps, som kører . På ”Single Page Applications”. En Web App er således hele tiden én og samme side, i modsætning til tidligere, hvor man primitivt sprang fra side til side. 

Med Angular kan kan referere til og håndtere/ændre de enkelte komponenter på siden, uden at skulle gentegne en helt ny side.

React

Med React kan man bygge avancerede dynamiske web-apps, som vi alle kender det fra f.eks. Facebook, og give brugerne en langt bedre oplevelse end på traditionelle websites.

React er et framework der hjælper udvikleren med at bygge avancerede og brugervenlige web-apps. Det er oprindeligt udviklet af Software Engineer hos Facebook og blev frigivet som Open Source i 2013. Selve Facebook er udviklet i netop React.

Facebook udvikler løbende og meget aktivt på React, og  i 2022 udkom version 18. Fordi det er open source er udviklingen af React drevet i en kombination af Facebooks egne udviklere og et kæmpe fællesskab af udviklere fra hele verden.

JavaScript/TypeScript

Web App klienten afvikles i browseren og er skrevet I HTML5, CSS3, JavaScript; men de dage hvor man startede Notepad med et tomt dokument og begyndte at skrive HTML, det er længe siden.

I dag findes en lang række JavaScript-frameworks, som gør udviklingen meget meget nemmere!

Kravene til en Web App eller et website er i dag mange, fx:

 • Dynamiske indhold på sider, typisk fra database
 • Professionel brugergrænseflade på niveau med en native app
 • Dynamisk visning af grafiske elementer på siderne, animationer, …
 • Intelligent tilpasning til skærmens størrelse (labtop, tablet, smartphone, …)
 • Adgang til hardware på klient-enheden