SuperUsers billede

macOS

På vores macOS kurser får du erfaring med administration, support og troubleshooting af macOS enheder i din organisation.

macOS forløb

macOS Kurser

  • AP-099 macOS Introduktion (1 dag)
    • Kurset giver viden og færdigheder til at kunne betjene og udnytte de standard-brugerfaciliteter og -værktøjer, der er indeholdt i macOS.
  • AP-101 macOS Support Essentials: Supporting and Troubleshooting macOS (4 dage)
    • Kurset giver viden, færdigheder, overblik og træning i at troubleshoote og supportere macOS. Kurset er en kombination af teori og øvelser.

macOS certificeringspakker

Listepris 32.100 DKK
Din pris 29.800 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om macOS

macOS (tidligere Mac OS X) er Apples operativsystem til Mac-computere. Steve Jobs medbragte NeXTSTEP, da han i 1997 kom tilbage til Apple. Det blev til OS X (macOS fra 2016) en fantastisk kombination af Mac'ens geniale brugergrænseflade sammen med fleksibiliteten og stabiliteten fra UNIX.

MDM (Mobile Device Management)

macOS understøtter MDM-løsninger, der muliggør centraliseret styring af enheder i virksomheder. Dette gør det lettere at implementere sikkerhedsforanstaltninger, konfigurationer og softwareopdateringer på tværs af alle enheder.

FileVault

FileVault er en indbygget funktion i macOS, der leverer fuld diskkryptering. Den sikrer, at data på Mac'en er beskyttet ved at kryptere hele disken, hvilket er afgørende for at opretholde fortrolighed og sikkerhed.

Time Machine

Time Machine er en automatiseret backup-løsning i macOS, der giver brugerne mulighed for at sikkerhedskopiere hele systemet og gendanne det til tidligere tilstande. Det er afgørende for at bevare dataintegritet og beskytte mod datatab.

Sharing

macOS muliggør nem deling af filer og mapper mellem brugere og enheder. Brugere kan oprette netværksservere, dele skærme og nemt samarbejde på tværs af Mac-enheder.

Peripherals

macOS har omfattende understøttelse af eksterne enheder og periferiudstyr. Dette inkluderer printerstyring, bluetooth-tilslutning, og brugervenlige konfigurationsmuligheder for en bred vifte af hardwarekomponenter.

Processes

macOS bruger en UNIX-baseret kerne og understøtter multiprocessorbehandling, hvilket gør det effektivt ved håndtering af mange opgaver samtidigt. Dette er afgørende for at sikre en smidig og responsiv brugeroplevelse.