SuperUsers billede
Certificering
PS-405

Security Awareness Program

Denne pakke indeholder kurser og eksamener, der styrker din viden og kompetencer inden for Security Awareness kampagner og programmer i en organisation, både strategisk, planlægningsmæssigt og teknisk.

Baren for IT-Sikkerhed sættes på ledelsesniveau og processen indledes helt ude ved de enkelte medarbejdere.

SuperUsers’ Security Awareness Programme henvender sig til organisationer, der ønsker et generelt løft i deres IT-sikkerhedsniveau på tværs af organisationen. Kurserne gør deltagerne i stand til med succes at gennemføre projekter og initiativer, der har til formål at gøre data og systemer mindre sårbare.

Over 90% af de IT-angreb, der opdages i organisationer i disse år, kunne være undgået hvis medarbejderne havde fulgt nogle få enkle regler og gode råd i deres hverdag. Det er organisationen selv, der skal identificere hvilke regler der skal til, og for hvilke medarbejdere, de skal gælde. Det er ligeledes organisationerne, der skal sørge for at give medarbejderne den viden på en overskuelig måde – og i den rigtige form – så man rent faktisk opnår den adfærdsændring, der er nødvendig.

Det vil efter kurserne være muligt efter aftale at trække på instruktøren i det omfang, som organisationen skønner formålstjenligt.

Disse kurser kan også afholdes som lukkede firmakurser. Det kan give rigtig god mening, hvis man er en håndfuld af kolleger, som har brug for at få et fælles vidensmæssigt grundlag og værktøjskasse inden for Security Awareness.

 • Inkluderede Kurser

  • SU-405
   Security Awareness del 1 - Strategy and planning (3 dage)
   • På dette Security Awareness kursus stiller vi skarpt på strategisk arbejde og planlægning af kampagner og programmer, der skal højne IT-sikkerhed i en organisation.
  • SU-406
   Security Awareness del 2 - Technical implementation (2 dage)
   • På dette Security Awareness kursus stiller vi skarpt på teknisk implementation af værktøjer og systemer ifm. Security Awareness kampagner og programmer i en organisation.
 • Inkluderede Exams

  • TSU-405
   Security Awareness del 1 - Strategy and planning
  • TSU-406
   Security Awareness del 2 - Technical implementation

Kursuskalender

Ingen kurser tilgængelige
SuperUsers billede

Hvorfor certificering?

Få dokumentation på kompetencer, der matcher udvikling og efterspørgsel i arbejdsmarkedet.

Styrk din faglige profil og specialisér dig inden for tekniske områder, du brænder for.

Udbyg din karriere og åbn muligheder for nye jobfunktioner, opgaver og ansvarsområder.

Læs om certificering og exams her.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os