SuperUsers billede
Certificering
PM-600

Security Operations Analyst Associate

Certificeringen dokumenterer, at du er i stand til effektivt at implementere og administrere avancerede sikkerhedsløsninger ved brug af Microsoft Sentinel, Microsoft Defender (Microsoft 365 Defender og Microsoft Defender for Cloud). Denne certificering er for dig, der ønsker at styrke din organisations cyberforsvar ved at analysere data og mitigere cybertrusler effektivt.

Du opnår dybdegående forståelse og praktisk erfaring med Microsoft Sentinel, en cloud-baseret SIEM-platform, samt med Microsoft Defender-serien. Du vil lære at bruge disse værktøjer til at overvåge, identificere, undersøge og reagere på sikkerhedstrusler i både cloud- og on-premises miljøer.

Kurset dækker, hvordan Microsoft Sentinel kan integrere data fra forskellige kilder og anvende kunstig intelligens til at analysere og spore trusler hurtigt. Det introducerer også til Microsoft 365 Defender, der giver et fuldstændigt billede af angreb på tværs af domæner, og Microsoft Defender for Cloud, der hjælper med at forbedre sikkerhedsniveauet og beskytte arbejdsbelastninger i multicloud- og hybridmiljøer.

Du dokumenterer ekspertise og evner til at:

 • Overvåge, identificere, undersøge og reagere på trusler ved brug af Microsoft Sentinel, Microsoft Defender for Cloud, Microsoft Defender XDR og tredjeparts sikkerhedsløsninger.
 • Anvende Kusto Query Language (KQL) til rapportering, detektering og undersøgelser.
 • Samarbejde med forretningsinteressenter, arkitekter, cloud-administratorer, endpoint-administratorer, identitetsadministratorer, compliance-administratorer og sikkerhedsingeniører for at sikre den digitale virksomhed.
 • Inkluderede Kurser

  • SC-900
   Security, Compliance, and Identity Fundamentals (1 dag)
   • Lær at beskrive koncepter og værktøjer indenfor security, compliance og identity. Få det brede overblik indenfor sikkerhed i Microsoft 365 og Azure.
  • SC-200
   Microsoft Security Operations Analyst (4 dage)
   • Få erfaring med at mitigere trusler ved hjælp af sikkerhedsværktøjer og -services i Azure og Microsoft 365, særligt Microsoft Sentinel og Microsoft Defender.
 • Inkluderede Exams

  • SC-900
   Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals
  • SC-200
   Microsoft Security Operations Analyst

Kursuskalender

SuperUsers billede

Hvorfor certificering?

Få dokumentation på kompetencer, der matcher udvikling og efterspørgsel i arbejdsmarkedet.

Styrk din faglige profil og specialisér dig inden for tekniske områder, du brænder for.

Udbyg din karriere og åbn muligheder for nye jobfunktioner, opgaver og ansvarsområder.

Læs om certificering og exams her.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os