SuperUsers billede
Certificering
PM-385

Power Platform Functional Consultant

Denne certificering er ideel for dig, der ønsker at bygge mindre applikationer, automatisere workflows, og som ønsker at påtage dig rollen som Power Platform forretningskonsulent. 

Uanset om du arbejder på løsninger i din egen organisation eller rådgiver kunder inden for Power Platform løsninger, vil denne certificering udstyre dig med færdighederne til at transformere kravspecifikationer til fungerende løsninger.

Certificeringen dokumenterer dine færdigheder i at bygge, implementere og konfigurere løsninger ved brug af de fire kerneprodukter i Microsoft Power Platform: Power Apps, Power Automate, Power BI og Power Virtual Agents. Desuden viser det dybdegående kendskab til Microsoft Dataverse, AI Builder, connectors og portals, hvilket sætter dig i stand til at effektivisere forretningsprocesser og skabe skræddersyede løsninger fra start til slut.

 • Inkluderede Kurser

  • PL-900
   Microsoft Power Platform Fundamentals (1 dag)
   • På kurset lærer du at oprette en simpel PowerApp og forbinde med data fra Microsoft Dataverse. Derudover får du en introduktion til Power BI Dashboard og automatisering.
  • PL-200
   Power Platform Functional Consultant (5 dage)
   • På kurset lærer du at bygge, implementere og konfigurere løsninger med de fire kerneprodukter i Microsoft Power Platform: Power Apps, Power Automate, Power BI, and Power Virtual Agents. Desuden får du indblik i Microsoft Dataverse, AI Builder, connectors, and portals.
 • Inkluderede Exams

  • PL-900
   Microsoft Power Platform Fundamentals
  • PL-200
   Power Platform Functional Consultant

Kursuskalender

SuperUsers billede

Hvorfor certificering?

Få dokumentation på kompetencer, der matcher udvikling og efterspørgsel i arbejdsmarkedet.

Styrk din faglige profil og specialisér dig inden for tekniske områder, du brænder for.

Udbyg din karriere og åbn muligheder for nye jobfunktioner, opgaver og ansvarsområder.

Læs om certificering og exams her.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os