SuperUsers billede
Kursus
MS-700

Managing Microsoft Teams

Kurset giver dig viden, værktøjer og hands-on erfaring til at administrere et Microsoft 365 Teams miljø i din organisation. Du lærer om implementering af governance, security og compliance i Teams, samt udrulning, administration og fejlsøgning.

 

Beskrivelse

Kurset Managing Microsoft Teams retter sig imod den IT-profesionelle, som har ansvar indenfor Microsoft 365 Teams administration. Du lærer at konfigurere, udrulle og administere Office 365 workloads i Microsoft Teams med henblik på at skabe en strømlignet platform for kommunikation i et enterprise miljø.

På kurset gennemgås

 • Grundlæggende værktøjer og brug af Microsoft Teams, herunder Teams architecture og Office 365 workloads.
 • Implementering af governance, security og compliance i Microsoft Teams.
 • Klargøre et arbejdsmiljø til brugen af Microsoft Teams
 • Udrulning og administration af Microsoft Teams

Du vil få erfaring med planlægning og konfiguration af governance i Office 365 grupper. Derudover vil du arbejde med implementering af sikkerhedsløsninger ved at konfigurere conditional acces, MFA eller Threat Management i Teams.

Du introduceres også til implementering af compliance for Teams ved brug af DLP policies, eDiscovert cases og supervision policies. Kursisten får samtidig en forståelse for opgradering fra Skype for Business til Microsoft Teams, herunder hvilke fordele der er samt, hvor man skal være opmærksom i migrationen.

På kurset får du erfaring med konfigurering af netværksindstillinger i Teams, og du prøver at udrulle og administere Microsoft Teams endpoints. Herudover lærer du at administrere teams og brugere på Teams, her både interne og eksterne brugere. Du får i den forbindelse en forståelse for team settings samt private channel creation policies.

Endelig vil du administrere indstilinger for Teams apps som fx app setup policies, Apps, bots & connectors i Microsoft Teams. Du lærer også at tilgængeliggøre en custom app i Microsoft Teams.

Til sidst lærer du at administrere kommunikation i teams, herunder Live events, Phone System for Microsoft Teams og Teams møder i øvrigt. Du udstyres ligeledes med redskaber til fejlfinding indenfor lyd, video og problemer med Teams-klienter.

Certificeringspakker

Listepris 27.400 DKK
Din pris 24.800 DKK
(Eksl. moms)

Moduloversigt

 • Modul 1
  Microsoft Teams Overview
  • In Microsoft Teams overview, you will get an overview of Microsoft Teams including Teams architecture and related Office 365 workloads. You will be provided an overview of security and compliance in Microsoft Teams and finally get an overview of how to manage Microsoft Teams.

   Lessons

   Overview of Microsoft Teams

   Overview of security and compliance in Microsoft Teams

   Overview of managing Microsoft Teams

   Lab : Manage roles and create teams

   Prepare team roles and licenses

   Create new team

 • Modul 2
  Implement Microsoft Teams Governance, Security and Compliance
  • In implementing governance, security and compliance for Microsoft Teams, you will plan and configure governance for Office 365 groups including expiration and naming policies. Then you will implement security by configuring conditional access, MFA or Threat Management for Microsoft Teams. Finally, you will implement compliance for Teams by using DLP policies, eDiscovery cases or supervision policies.

   Lessons

   Implement Governance and Lifecycle Management for Microsoft Teams

   Implementing Security for Microsoft Teams

   Implementing Compliance for Microsoft Teams

   Lab : Configure Security and Compliance for teams and content

   Implement Governance and Lifecycle Management for Microsoft Teams

   Implementing security for Microsoft Teams

   Implementing compliance for Microsoft Teams

 • Modul 3
  Prepare the environment for a Microsoft Teams deployment
  • In preparing the environment for a Microsoft Teams deployment, you plan an upgrade from Skype for Business to Microsoft Teams by evaluating upgrade paths with coexistence and upgrade modes, manage meeting migrations and configuring coexistence and upgrade settings. Then you plan and configure network settings for Microsoft Teams, and finally you will deploy and manage Microsoft Teams endpoints.

   Lessons

   Upgrade from Skype for Business to Microsoft Teams

   Plan and configure network settings for Microsoft Teams

   Deploy and Manage Microsoft Teams endpoints

   Lab : Environment preparation for Teams

   Calculate networking capabilities

   Evaluate configuration profiles

   Provide team resources

 • Modul 4
  Deploy and manage teams
  • In deploying and managing teams, you will learn how to create and manage teams, manage membership and access for both, internal and external users.

   Lessons

   Create and manage teams

   Manage membership

   Manage access for external users

   Lab : Manage teams

   Manage team resources

   Manage sharing and access

 • Modul 5
  Manage collaboration in Microsoft Teams
  • In managing collaboration in Microsoft Teams, you will manage chat and collaboration experiences such as team settings or private channel creation policies. Finally, you will manage settings for Teams apps such as app setup policies, Apps, bots & connectors in Microsoft Teams or publish a custom app in Microsoft Teams.

   Lessons

   Manage chat and collaboration experiences

   Manage settings for Teams apps

   Lab : Modify collaboration settings for Teams

   Configure channel and message policies

   Manage app settings for team

 • Modul 6
  Manage communication in Microsoft Teams
  • This course concludes with managing communication in Microsoft Teams. You will learn how to manage Live event and meetings experiences, manage phone numbers or Phone System for Microsoft Teams and finally how to troubleshoot audio, video, and client issues.

   Lessons

   Manage Live event and meetings experiences

   Manage phone numbers

   Manage Phone System for Microsoft Teams

   Troubleshot audio, video, and client issues

   Lab : Modify communication settings for Teams

   Configure meeting policies

   Manage Phone System for Microsoft Teams

   Troubleshooting audio, video and client issues

Jeg kan ikke give andet end 5 stjerner for det hele. Enten er I helt i særklasse, eller også er jeg bare kommet de forkerte kursussteder tidligere. Fantastisk sted og atmosfære.... når først man har lært at finde rundt :-)

— Mikael Ejberg Pedersen
Cobham SATCOM

Nok det bedste kursus jeg har været på og den bedste instruktør jeg har haft!! Rigtig god dybde og uddybende forklaringer, og derudover fantastisk mad!!!

— Michael Hasløv
Lån & Spar Bank

Lækker mad, hyggelige lokaler, god struktur og stemning. Kommer igen når jeg kan.

— Ea Stenberg
Oticon A/S

Absolut det bedste kursus jeg har deltaget i!

— Esben Salling
JN Data A/S

Kursusstedet er så indbydende og velkomne, at det har været en fornøjelse at være her. Rent, pænt og fuld af charme. Jeg deltog på et kursus, hvor alle enkelte dele gik op i en højere enhed, som knap kan beskrives.

— Bo Peter Jensen
Kyndryl Danmark ApS

Jeg fik meget ud af kurset, det har åbnet øjnene for muligheder, jeg ikke var klar over eksisterede. Jeg er sikker på det ikke er sidste gang, vi er i kontakt med SuperUsers.

— Christian Larsen
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at et kursussted kunne være så flot. Ved ikke om det er rigtigt, men jeg har en idé om, at omgivelserne smitter af på dem som arbejder her, så alle virker utrolig glade.

Der er en rigtig god stemning. Lige fra hende som sidder i receptionen, til dem som arbejder i køkkenet.

— Jannik Berg Møller
Metro Service

Underviseren har i meget høj grad tilpasset kurset til mit niveau og været fleksibel. Jeg havde meget høje forventninger, og de blev overgået.

Stor præcision, gode øvelser, godt tempo, god stemning og max på læring.

— Luka Dalum
Semler

Instruktøren var meget behagelig og øvelserne var enormt gode. Blev virkelig meget klogere omkring emnerne, kurset handlede om.

Derudover virkelig gode, rolige og grønne omgivelser med god forplejning - specielt god mad. Her vil jeg gerne tage mine kurser næste gang igen.

— Arif Mikkelsen Yüce
Københavns Kommune

Det var en ren fornøjelse at være på kursus hos SuperUsers. Den uge vi har været på kursus var pengene værd og gør, at vi nu kan spare mange konsulenttimer. Det er altid rart at have viden in-house.

Der er en afslappende atmosfære i kursuslokalet, skønne omgivelser i selve bygningen samt dygtige instruktører, som gør det rigtig godt.

Jeg kom i gang med at bruge al den viden, jeg sugede til mig på kurset næsten med de samme, og nu er vi i fuld gang med udvikling af vores fremtidige cloud løsning.

Der er ingen tvivl om, hvem skal vi henvende os, hvis der er behov for andre kurser.

— Maksym Bilyk
KVM A/S

Det er første gang jeg har været hos SuperUsers. Dette har været en rigtig god oplevelse. Instruktøren virker til at være meget erfaren og kompetent.

Instruktørens stærke tekniske baggrund gør oplevelsen og uddybelsen af spørgsmål til en god oplevelse.

— Thomas Gram
Nic. Christiansen Gruppen A/S

Rigtig fint kurussted i fine omgivelser, som sætter gode omgivelser til fordybning. Instruktøren fremstår velforberedt med stor viden omkring de relevante emner.

Instruktøren udviste også god evne til at svare på eventuelle spørgsmål, som måtte opstå undervejs i forløbet.

— Simon Schmidt Eriksen
Norlys

Jeg kommer igen næste gang jeg skal på kursus, det er et dejligt sted, fantastisk god mad og instruktøren har stor viden og deler gerne ud af den!

— Jan Christiansen
TV2 Danmark A/S

Den tekniske dybde på kurset var virkelig god, instruktøren havde meget dybere viden, end pensum nødvendigvis kræver.

Man kunne smide diverse curveballs efter instruktøren, og han havde styr på det hele - han gjorde desuden indholdet spændende.

— Nicolai Bæklund
Danish Crown

Så fik vi gennemført kurser i Microsoft 365 for samlet 5 personer her i afdelingen. Alle siger samstemmende, at det har været et fremragende kursus med en dygtig underviser og kommunkator, som kunne drøfte og informere på rette niveau, men samtidig med effektivitet og humor.

Det har været en rigtig god oplevelse.

— Henrik Dyrhøj
Nyborg Kommune

Der er fred og ro på SuperUsers landsted. God atmosfære og forplejning. Der er kigget til et sundhedsaspekt mht til mad og kage så det ikke tager fuldstændig overhånd.

Instruktøren er velvidende på emnerne og perspektivere gerne bredt til andre relevante områder. Det er givende, at dette også er muligt og giver en selv tanker til videre fordybelse.

Derudover var instruktøren engageret og underholdende at have til at præsenterere indhold for sig.

— Kenneth Middelboe Carlson
Svend Hoyer A/S

Det var som altid en go' oplevelse, og man lærer en masse på kort tid af nogle meget dygtige undervisere.

Jeg arbejder i Azure stort set hver dag, og begge kurser har været rigtige gode til at hjælpe mig med at forstå Azure bedre.

— Marthin Lundquist
DEAS A/S

Instruktøren er meget præsentationsorienteret og inddrager én i undervisningen og materialet. Han er god til at variere undervisningen, så det ikke bliver trivielt.

Det er tydeligt, at instruktøren både har hands-on experience og ikke kun teorien, med mange gode eksempler som refererede til real-world udfordringer, vi måtte opleve.

Gode faciliteter og god forplejning, uden at at man drukner i usunde vaner.

— Kenneth Middelboe Carlson
Svend Hoyer A/S

Very good course, the instructor was the best. I've been here at SuperUsers before, now I'm here again, and hopefully coming back another time.

— Mads From
Sampension Administrationsselskab A/S

Instruktøren virkede meget kompetent og har meget viden om sit fagområde. Han var god til at forklare på en forståelig og humoristisk måde. Derudover var der simple øvelser, som gav god forståelse. 

— Jeppe Hvelplund
Vattenfall Vindkraft A/S

Instruktøren var rigtig god til at gå i dybden, men samtidig være sikker på at folk var med. Virkelig flot sted, lokale og lækker mad.

Der var ingen tvivl om at instruktøren vidste præcis, hvad han snakkede om, og selv de mest simple spørgsmål blev besvaret med glæde, og uden at nogen skulle føle sig dumme.

— Jesper Nederby
Rudersdal Kommune

Dejligt hyggeligt sted, hvor receptionist, køkkenet, undervisere får en til at føle hjemme. Gode rammer skaber god læring. Rigtig god mad, der er med til at give en helhed i oplevelsen af at være på kursus hos SuperUsers.

— Henrik Valentin Eltang
Privatperson

Super tilfreds med stedet og opholdet over i hestestalden. Vil se om jeg ikke kan komme her over igen, til næste kursus jeg skal på. Rigtig flot bygning og fedt at opleve sådan et sted. Kanon sted at holde kursus.

— Mads-Ejnar Kehlet
Herningsholm IT-center

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os