SuperUsers billede
Certificering
PC-010

Cisco Certified Network Associate (CCNA)

Med den globalt anerkendte Cisco CCNA-certificering har du dokumentation på din viden og hands-on erfaring med design, konfiguration, administration og fejlsøgning på et mellemstort enterprise-netværk.


Desuden dokumenterer du ekspertise inden for konfiguration af switche, routere og forbindelse til WAN, samt implementering af netværkssikkerhed. Forløbet er meget praktisk orienteret med masser af hands-on og øvelser/labs er på ægte CISCO-hardware. Dermed får du praktisk erfaring, du kan tage direkte med videre i dit arbejde.


Med denne certificeringspakke får du Danmarks mest dybdegående CCNA kursus- og certificeringsforløb. Hos os varer et CCNA-forløb nemlig 10 kursusdage, i modsætning til de normale 5 kursusdage + selvstudie - uden at det koster ekstra af den grund! Det er noget, vores kursister har stor glæde af fra et fagligt synspunkt!


En kursist som gennemførte CCNA-forløbet sendte os en mail, vi blev meget glade for:


"Jeg har i dag opnået en enorm glæde ved at bestå CCNA test. Derfor vil jeg godt sende en STOR tak til jer ved SuperUsers, da jeres to kursusuger bærer en stor del af skylden for det positive resultat. En helt speciel tak skal lyde til instruktøren, som med sit store faglige niveau kombineret med en levende undervisning, har gjort et ellers tungt stof, spiseligt og menneskeligt."

 • Inkluderede Kurser

  • CI-099
   Implementing and Administering Cisco Solutions – Del 1 (5 dage)
   • Kurset giver dig overblik over bl.a. OSI modellen, TCP/IP og andre protokolstakke, herunder Cisco-specifikke udvidelser. Du lærer at bruge netværksmodeller i praksis på LAN- og WAN-baserede net.
  • CI-100
   Implementing and Administering Cisco Solutions – Del 2 (5 dage)
   • Kurset giver overblik over netværkstermer og regler, så du kan opsætte, konfigurere og vedligeholde mindre-til-mellemstore netværk med routere og switche.
 • Inkluderede Exams

  • 200-301
   Cisco Certified Network Associate (CCNA)

Kursuskalender

SuperUsers billede

Hvorfor certificering?

Få dokumentation på kompetencer, der matcher udvikling og efterspørgsel i arbejdsmarkedet.

Styrk din faglige profil og specialisér dig inden for tekniske områder, du brænder for.

Udbyg din karriere og åbn muligheder for nye jobfunktioner, opgaver og ansvarsområder.

Læs om certificering og exams her.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os