SuperUsers billede

Kunstig Intelligens

Kunstig Intelligens = AI. Bredt udvalg af kurser i AI, herunder Machine Learning, Deep Learning, Neurale Netværk, ChatGPT, Microsoft Copilot...

Kunstig Intelligens forløb

Kunstig Intelligens Kurser

 • SU-600 Artificial Intelligence – Overblik og Perspektiver (1 dag)
  • Du får en rigtig god forståelse for Kunstig Intelligens, herunder Machine Learning og Deep Learning, fokus på både teknologi og anvendelser. Store ændringer sker allerede og flere er på vej i virksomheder og organisationer, vi ser på perspektiver og konsekvenser, man skal forholde sig til.
 • SU-610 Introduktion til ChatGPT (1 dag)
  • Kom godt i gang med at arbejde i ChatGPT og få hands-on erfaring og forståelse af, hvordan teknologien kan spille ind i forretningsverdenen og i din hverdag.
 • SU-225 Python Programmering Grundkursus (3 dage)
  • Lær Python og få viden og grundlæggende færdigheder til at kunne udvikle programmer, moduler/packages samt anvende standardbibliotekerne i Python.
 • SU-227 Python og Machine Learning (3 dage)
  • På dette kursus får du viden, hands-on erfaring og overblik over mulighederne for machine learning og statistik løsninger i Python.
 • SU-620 Artificial Intelligence Programmering (3 dage)
  • På kurset lærer du at programmere AI-løsninger baseret på Machine Learning inkl. Deep Learning med Python og Googles Tensorflow. Derudover lærer du om bl.a. neurale netværk, machine learning og rule engines.
 • AI-050 Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service (1 dag)
  • Lær at arbejde med Azure OpenAI service og udvikle generative AI løsninger til implementering i dine applikationer.
 • MS-4006 Copilot for Microsoft 365 for Administrators (1 dag)
  • Lær om administration og implementering af Copilot for Microsoft 365 i organisationen.
 • SU-605 Copilot til Microsoft 365 slutbrugere (1 dag)
  • Vær med i front på AI-værktøjerne i Microsoft 365 Apps, f.eks. Word, PowerPoint, Excel, Outlook... Vi arbejder med de højproduktive Microsoft Copilot 365-funktioner, som sparer tid og tilføjer ekstra funktionalitet til hverdagens arbejdsgange.
 • AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals (1 dag)
  • Få viden og erfaring med de grundlæggende koncepter og værktøjer inden for Microsoft Azure AI services og løsninger.
 • AI-102 Designing and Implementing an Azure AI Solution (3 dage)
  • Få hands-on erfaring med udvikling af AI-applikationer, der trækker på Azure AI værktøjer og funktionaliteter, herunder Azure Cognitive Services, Azure Cognitive Search og Microsoft Bot Framework.

Kunstig Intelligens certificeringspakker

Listepris 38.800 DKK
Din pris 30.450 DKK
(Eksl. moms)

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursus, der skaber mest værdi for dig og din arbejdsplads. Brug 2 minutter på at ringe eller skrive til vores rådgivere, der sidder klar med teknisk sparring.

SuperUsers

Kort om Kunstig intelligens

Kunstig intelligens (Artificial Intelligence, herefter kaldet AI) er blevet brugt i stigende grad i de sidste 25 år, og det handler i bund og grund om, at en computer skal kunne løse en opgave, som ellers kun mennesker er i stand til. Man kan overordnet dele programmering op i to lejre. Algoritme og data.

Algoritme

Traditionel programmering bruges i algoritme-lejren, og her er programmerne programmeret til noget bestemt og handler under bestemte regler.

Et eksempel er programmet Words stavekontrol, som indeholder et hav af regler om det danske sprog.

Data

I den anden lejr, som man kunne kalde ”data-lejren”, tages der derimod brug af Machine Learning og herunder Deep Learning, altså kunstig intelligens. Kunstig intelligens bruges bl.a. til at strukturere og finde mønstre og sammenhænge i store mængder data.

Oftest baseret på neurale netværk, bliver disse intelligenser klogere, jo mere data man fodrer dem med, da de ”lærer” og tager udgangspunkt i data.

AI i Erhvervslivet: En Game Changer

For virksomheder er AI en game changer. Det er værktøjet, der kan omdanne data til indsigt, automatisere rutinemæssige opgaver og skabe nye forretningsmuligheder. Fra forbedring af kundeservice til optimering af logistikkæder, åbner AI døren til utallige forbedringer i effektivitet og innovation. Vores kurser giver dig de færdigheder, der er nødvendige for at navigere og udnytte AI i en forretningskontekst.

AI og Etik: Navigering i det Ukendte Terræn

Mens AI tilbyder utrolige muligheder, rejser det også vigtige etiske spørgsmål. Hvordan sikrer vi, at AI anvendes ansvarligt? Hvordan beskytter vi privatlivets fred i en alder af algoritmer? På vores kurser diskuterer vi disse spørgsmål og udforsker, hvordan man kan skabe etisk og bæredygtig AI.

Fremtiden er Her: Vær Forberedt med SuperUsers

Hos SuperUsers er vi dedikerede til at uddanne den næste generation af IT-professionelle. Vores AI-kurser er designet til at give dig en dyb forståelse af teknologierne. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren, har vi et kursus, der passer til dine behov. Vær med til at forme fremtiden – tilmeld dig et kursus i dag og bliv en del af AI-revolutionen!