SuperUsers billede
Certificering
PS-782

SCD - DAX Certified Report Developer

Dette er certificeringspakken til dig, som ønsker en solid introduktion til at udvikle rapporter i Power BI. Certificeringen dokumenterer din erfaring og viden om principperne og tankegangen bag DAX i Power BI og Excel Power Pivot.

Pakken fokuserer først på solidt at indføre dig i at bygge en Power BI rapport fra bunden. På SU-777 Power BI Grundkursus introduceres de vigtigste pointer i at hente data ind fra datakilder og fremstille en rapport, herunder de vigtigste visualiseringer og filtre.

Dernæst følger kurset SU-782 DAX Grundkursus, hvor du introduceres grundigt til pointerne bag DAX, som er sproget der styrer alle beregningerne i Power BI. Kurset indeholder en grundig gennemgang af Execution Contexts og de fem egenskaber for CULCULATE/CALCULATETABLE funktionerne, som er helt centrale i Measures. Derved opnår du friheden til selv at programmere Measures og beregninger, herunder dem, som ikke kan laves via træk-og-slip i Power BI eller Excel PowerPivot.

Bemærk venligst at pakken ikke fokuserer på Power BI service, hvorfra slutbrugerne trækker deres rapporter. Ønsker du at håndtere sikkerheden omkring rapporterne og slutbrugernes adgang til rapporter, herunder hvilke data deres rapporter må indeholde, anbefaler vi at supplere med kurset PL-300 Power BI Data Analyst.

 • Inkluderede Kurser

  • SU-777
   Power BI Grundkursus (3 dage)
   • Kurset er til dig, som vil godt fra start med at lave rapporter i Power BI. Du bliver klædt på til at forstå vigtige principper samt at anvende de centrale byggesten i Power BI til effektiv dataanalyse og -visualisering. Du introduceres også til udgivelse og deling af rapporter og dashboards i Power BI service.
  • SU-782
   DAX Programmering Grundkursus (3 dage)
   • Kurset giver dig en grundig introduktion til principperne og tankegangen bag DAX. DAX er en forudsætning for at kunne tilføje beregninger i Power BI, Excel Power Pivot og Analysis Services, der ikke på forhånd er tilgængelige som træk-og-slip løsninger.
 • Inkluderede Exams

  • TSU-777
   Power BI Basics
  • TSU-782
   DAX Programming Basics

Kursuskalender

SuperUsers billede

Hvorfor certificering?

Få dokumentation på kompetencer, der matcher udvikling og efterspørgsel i arbejdsmarkedet.

Styrk din faglige profil og specialisér dig inden for tekniske områder, du brænder for.

Udbyg din karriere og åbn muligheder for nye jobfunktioner, opgaver og ansvarsområder.

Læs om certificering og exams her.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os