SuperUsers billede
Certificering
PM-372

SCA - Power BI & DAX Certified Analyst

Ud over certificeringen ovenfor, så opnår du også den officielle certificering "Microsoft Certified: Power BI Data Analyst Associate".

Med de tre kurser i denne pakke står du rigtig stærkt, hvis du er data professional eller business intelligence professional og ønsker at arbejde med Microsoft Power BI. Certificeringspakken er skruet sammen til dig, som ønsker at arbejde med hele Power BI universet fra data til rapport.

Pakken starter med kurset SU-777 Power BI Grundkursus, der giver dig en solid indføring i at bygge Power BI rapporter fra bunden.

Efterfølgende deltager du på kurset SU-782 DAX Grundkursus, hvor du introduceres grundigt til pointerne bag DAX - sproget som styrer alle beregningerne i Power BI - og derved opnår du friheden til selv at programmere Measures og beregninger, herunder dem, som ikke kan laves via træk-og-slip i Power BI.

Du deltager også på det officielle PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst, hvor vi går i dybden med Power BI servicen, som er stedet hvor slutbrugere trækker deres rapporter. På dette kursus har vi hele tiden sikkerhed for øje, så du effektivt er i stand til at styre, hvilke slutbrugere der får hvilke rapporter, og hvilke data den enkelte bruger må se i sin rapport. Undervejs gennem alle tre kurser kommer vi ind på design og forståelse af datamodellen under Power BI.

De to kurser PL-300 og SU-782 kan tages i vilkårlig rækkefølge!

 • Inkluderede Kurser

  • SU-777
   Power BI Grundkursus (3 dage)
   • Kurset er til dig, som vil godt fra start med at lave rapporter i Power BI. Du bliver klædt på til at forstå vigtige principper samt at anvende de centrale byggesten i Power BI til effektiv dataanalyse og -visualisering. Du introduceres også til udgivelse og deling af rapporter og dashboards i Power BI service.
  • SU-782
   DAX Programmering Grundkursus (3 dage)
   • Kurset giver dig en grundig introduktion til principperne og tankegangen bag DAX. DAX er en forudsætning for at kunne tilføje beregninger i Power BI, Excel Power Pivot og Analysis Services, der ikke på forhånd er tilgængelige som træk-og-slip løsninger.
  • PL-300
   Microsoft Power BI Data Analyst (3 dage)
   • Kurset er til dig, som kender grundbegreberne i Power BI og vil løfte dine kompetencer inden for modellering, visualisering og dataanalyse til et højere niveau. På kurset lærer du også, hvordan du håndterer adgangsstyring i Power BI Service.
 • Inkluderede Exams

  • TSU-777
   Power BI Basics
  • TSU-782
   DAX Programming Basics
  • PL-300
   Microsoft Power BI Data Analyst

Kursuskalender

SuperUsers billede

Hvorfor certificering?

Få dokumentation på kompetencer, der matcher udvikling og efterspørgsel i arbejdsmarkedet.

Styrk din faglige profil og specialisér dig inden for tekniske områder, du brænder for.

Udbyg din karriere og åbn muligheder for nye jobfunktioner, opgaver og ansvarsområder.

Læs om certificering og exams her.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os