SuperUsers billede
Certificering
PS-300

CompTIA Project+

CompTIA Project+ er ideel for IT-professionelle, der ønsker kompetencer til at styre mindre projekter som en del af deres andre jobopgaver og ansvarsområder.

Project+ er alsidig, fordi det dækker essentielle projektledelseskoncepter ud over rammerne af bare én metode eller framework. CompTIA Project+ dækker nemlig de metoder, frameworks og Agile færdigheder, der er nødvendige for effektivt at styre og levere IT-projekter, samtidig med at nye emner som change management og compliance tages i betragtning.

CompTIA Project+ er gyldig for livet. Det betyder, at når du er Project+-certificeret, behøver du aldrig at forny din certificering. I stedet kan du fokusere på at opbygge din viden og fremme din karriere.

 • Inkluderede Kurser

  • SU-390
   IT-projektledelse (3 dage)
   • På kurset får du en solid indføring i IT-projektledelse, som styrker din projektledelseskarriere og forbereder dig til CompTIA Project+ certificeringen. En unik del af kurset fokuserer desuden på, hvordan du effektivt bruger AI i projektledelse.
 • Inkluderede Exams

  • PK0-005
   CompTIA Project+

Kursuskalender

SuperUsers billede

Hvorfor certificering?

Få dokumentation på kompetencer, der matcher udvikling og efterspørgsel i arbejdsmarkedet.

Styrk din faglige profil og specialisér dig inden for tekniske områder, du brænder for.

Udbyg din karriere og åbn muligheder for nye jobfunktioner, opgaver og ansvarsområder.

Læs om certificering og exams her.

Er du i tvivl?

Det ligger os meget på sinde, at du finder det kursusforløb, der skaber størst værdi for dig og din arbejdsplads. Tag fat i vores kursusrådgivere, de sidder klar til at hjælpe dig!

SuperUsers
Har du spørgsmål? Kontakt os